Ik ben iemand met verbeeldingskracht. In materiaal dat voor anderen waardeloos is, zie ik mogelijkheden. Mijn levensstijl kenmerkt zich door eenvoud en passie. Soberheid zonder af te doen aan plezier en genieten van wat er is. Zo bestaat de inrichting van mijn huis uit vondsten en met liefde en aandacht opgeknapte meubels.

Er is een overschot aan producten die gemaakt zijn van nieuwe materialen. En er is een berg afval waar we ons geen raad mee weten. Ik heb moeite met verspilling en het gedachteloos kopen van artikelen omdat het mode is, of omdat iedereen het doet.

Mijn ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en bruikbaarheid. Hergebruik staat voorop, meteen gevolgd door originaliteit. Elk item is uniek door zijn prints of details. De sport voor mij is om in een ontwerp zoveel mogelijk met gerecycled materiaal te werken. Alleen waar nodig gebruik ik nieuwe onderdelen.

Persoonlijk contact met mijn klanten is voor mij belangrijk. Welke tas past bij jouw bedrijf en welk materialen kan ik gebruiken? Ik kan je wens vertalen in een persoonlijke tas, met jouw ideeën erin verwerkt zodat het een item wordt waar je niet zomaar weer afstand van doet. Dat is de kracht van NIXNIWS.

Visie |

Wij maken unieke producten. We zien waarde in de dingen om ons heen. We upcyclen zeilen en stoffen. Onze mooie circulaire producten dragen bij aan het tegengaan van verspilling van materialen. Zo geven we samen met onze klanten invulling aan hun circulaire ambities.